KURV ( 0 )

TØRKLÆDER

Eksklusive Tørklæder til kvinder - Hoerlycksko.dk

Hørlyck Sko har udover stort udvalg af eksklusive designer, sko, støvler og sandaler og et udvalg af accessories, herunder, tasker, huer, handsker, bælter tørklæder og halstørklæder. Ofte vil det være tilbehør fra vores sko og tøjmærker, vi vælger at have et sortiment af i butikken, med vi finder også helt særlige brands, der er oppe i tiden og som designer og producere lækre tørklæder og halstørklæder, der passer til sæsonen.

Tørklæder er gode til at give et outfit et tvist, de holder dig varme og kan ændre dit look, alt efter hvad man ønsker og som det lige passer en. Smukke farver og mønster, kan give spil til et klassisk look og et ensfarvet klassisk tørklæde, kan give ro og elegance til mønstret og spraglet tøj. Tørklæder kan bruges omkring halsen, stramt rullet, så det ikke fylder eller varmer for meget eller i bløde folder, der giver fylde og varme. Binde forskellige knuder eller fold det i flere lag. Eller hvad med at bruge det som sjal omrking skuldrene. Der er uendeligt mange muligheder.

Accessories & Scarfs til kvinder

Hos Hørlyck Sko gør vi et stort stykke arbejde for at finde lige netop de rigtige kolletktioner og Brands, der er oppe i tiden og som passer til sæsonen. Fælles for alle vores tørklæder er dog at de skal være noget særligt og ikke falde ind i mængde og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at købe eksklusivt design, der får en til at føles sig unik.

Har du kendskab til noget du føler vi mangler i vores sortiment hører vi meget gerne fra dig på webshop@hoerlycksko.dk

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side