KURV ( 0 )

AGL

d930502-barolo

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 2.250,00 DKK

Udsalgspris: 899,00 DKK

AGL
d93505-barolo lakstøvler med pels fra AGL d93505-barolo støvler i patent skind med pels og velour bånd fra AGL d93505-barolo damestvøvler i lak, med gummisål fra AGL d93505-barolo ankelstøvler til damer med sneakers sål fra AGL

Detaljer

Eksklusive og cool lak ankelstøvler fra AGL - Model: d930502-barolo

Flotte designer damestøvler, med cool sneakers gummisål. Modellen er en klassiske gummisko med kort skaft og fin rundet snude. Materialet er flot metallic lak skind.

Sålen er naturfarvet gummi, med kaftige riller under brunden. Foran på foden er der snrebånd, der gr det muligt at justere bredden og skabe den perfekte pasform.

Snørebåndet er  i blød tyk velour i tone i tone. Bag på det korte skaft er der lynlås, der gr det let at tage støvlerne af og på. Som flot og anderledes detalje er der foran henover snørebåndet, bredt stykek med langhåret blød pels, der er klippet, så det danner tværgående striber. Dette pelsstykke ,kan man tage af og give støvlerne et mere enkelt udtryk.

Indvendig er støvlerne foret med galt skind. Indersålen er dejlig blød og med let forhøjning under hælen. Indersålen er foret med dejlig blød og lun pels.

Helt utroligt flotte støvler med et elegant udtryk og et fin ander ledes tvist i designet. De er fine til enhver lejlighed. Gode til hverdag og jeans eller tykke udstrømper til vinter. Eller pift din pæne kjole op med disse støvler. 

Samme model findes også i farven autumn (sort)

  • Farve: barolo
  • Materiale: lak skind
  • Foer: skind
  • Sål: gummi
  • Skaft højde målt bagpå: 11 cm