KURV ( 0 )

Alberville

16-8844v-bordo

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 1.450,00 DKK

Udsalgspris: 725,00 DKK

Alberville
16-8844-bordo sneakers støvler med pels og plateausål fra Alberville 16-8844-bordo Vintersko med bordaux pels fra Alberville 16-8844-bordo vinterstøvler med pels og snørebånd fra Alberville 16-8844-bordo ankelstøvler i winefarvet skind med pels fra Alberville damesko

Detaljer

Skønne ankelstøvler med pels fra Alberville - Model: 16-8844v-bordo

Cool og flotte snørestøvler med korst skaft, så de også har udtryk som en snøresko. Modellen har rundet snude og lukkes med snærebånd, hvor der nlot er to hulle ri hver side, der er fint hold på foden og støvlerne alligevel, da plønsen er syet fast på side stykkerne og derved at skoen helt lukket og, der trænger ikke luft ind i siderne. Der er kraftig stikning langs støvlerne overstykke, der er et stykke med langhåret pels, der giver flot effekt.

Metarilet på resten af støvlerne er galt halvblankt skind, med svag fin struktur. Støvlerne har kraftig sål i letvægts materiale, med tydeligt mønster, der gør dem god at gå på udendørs og giver godt hold på glatte underlag.

Indvendig er støvlerne foeret med glat skind. En skøn støvle der ikke vejer meget og som er flot til såvel inde som udendørs brug.

VIGTIGT: ER STORT I STØRRELSEN, VÆLG MINDST EN STØRRELSE MINDRE END DU PLEJER. KONTAKT OS GERNE FOR SPØRGSMÅL

  • Farve: Bordo
  • Materiale: skind
  • Foer: skind
  • Sål: letvægtssål