KURV ( 0 )

Apair

0325-rosso

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.799,00 DKK

Udsalgspris: 719,00 DKK

Apair
0325-rosso røde ruskinds stilet sandaler fra Apair 0325-rosso røde ruskinds festsandaler fra Apair 0325-rosso røde suede dame sandaler fra Apair 0325-rosso røde nubuck sommer sandaler fra Apair

Detaljer

 Elegante røde ruskind sandaler med stilethæl fra APair - Model: 0325-rosso

Smukke og meget feminine højhælede damesandaler i den fineste orange røde nuance. Materialet er blødt let opkradset suede.

Snittet er enkelt og let, med fin rem henover foden og åben tå. Der er smukt rundet udskæring henover foden. Der er smalle remme øverst oppe, der krydser henvoer foden og som åbner op i to remme nederst på begge sider af foden. Remmene er fastgjort i lille strop bagpå hælen. Hælen er lukket, hvilket giver fint hold på foden og et elegant udtryk. Den slanke hæl er betrukket i samme materiale som resten af sandalen er lavet i.

Indvendig er sandalerne foeret med lyst glat skind og ruskind ved hælen. Indersålen er ekstra blødt foeret og helt fantastisk blød, med meget høj komfort. Det er en drøm at stikke fødderne i disse sandaler.

De er fine til fest og giver ethvert outfit et tvist med den skønne farve. Kan også fint bruges til hverdag og jeans eller shorts, hvis man gerne vil have lidt hæl. Samme model findes også i sort

  • Farve: rosso
  • Materiale: ruskind
  • Foer: skind
  • Sål: skind
  • Hæl: 9 cm