KURV ( 0 )

Aquatalia

Skønne sko og støvler fra Aquatalia

Aquatalia har special udviklet deres skind

Weatherproofing

Er udviklet af Aquatalia og giver beskyttelse til skind og ruskind. Under garvningsprocessen bliver skindet behandlet i en særligt fremstillet tromle hvor det bliver badet i en særlig forseglings middel, der trænger igennem fibrene på skindet. Hvilket efterfølgende gør at skindet ikke suger fugt til sig, men stadigvæk holder sig blødt og naturligt i looket. Det gør også materialet mere modstandsdygtigt overfor pletter.

Ydermere er alle syninger forseglet med samme middel for at holde vand ude. Hele denne behandling gør at materialet modstår fugt men stadigvæk er åndbart. Vær opmærksom på at lynlåse ikke er vandtætte Tanken bag efterårs og vinter kollektionen fra Aquatalia er eksklusivt fodtøj, der har høj funktionalitet og god komfort og som kan bruges i alt slags vejr om det er sol, regn eller sne.

Indersålen har komfortabel indbygget fodseng i skum, der er designet til at forme sig efter din fod. Materialets unikke funktion holder dine fødder behagelig året rundt. I koldt vejr holder de fødderne varme og i varmere vejr vil den åndbare microfiber foering holde fødderne køling og tørre

Ydersålen er specail gummiblanding, med god flexibilitet, selv i koldt vejr. De er designet til at være skridsikre på glat underlag og giver god stabilitet

Hørlyck har et eksklusivt udvalg af weatherproofing støvler fra Aquatalia

Med disse skønne støvler får man elegante støvler, der på samme tid er praktiske, man føler sig altid velklædt i smukt design, men er på samme tid forberedt på koldt og vådt vejr.