KURV ( 0 )

Chie Mihara

Spansk design og unik komfort fra Chie Mihara

Det spanske skomærke Chie Mihara er opstået gennem en fusion mellem et japansk og et brasiliansk samarbejde, der designer og producerer de fantastiske sko og støvler i Spanien.

Grundlæggeren Chie Mihara, der har lagt navn til brandet lancerede sin første kollektion i 2002 og tilbyder idag ekstravagante sko, højhælde sko, ballarinaer, støvler, sandaler og pumps til den kvalitetsbeviste kvinde der på ingen måde vil gå på kompromis med komforten, hvilket betyder at pasformen altid er i højsæde. Det japanske islæt ses tydeligt i de ofte farverige og spraglede sko, der ofte er designet med et tivst, der gør Chie Miharas kolletioner til noget helt særligt.

Tanken bag desinet er at tilbyde kvinder noget anderledes fodtøj designet af en kvinde til kvinder. Prioriteten ligger på design og kvalitet. ”Vi er mødre, udearbejdende kvinder, aktive kvinder, vi ønsker fodtøj, der matcher vores behov, en ønsker stadigvæk at være feminine og attraktive uden at gå på kompromis med det komfortable”
Designet tager udgangspunkt i vintage fra 1930 og humoren fra 1980. I dag forhandles Chie Mihara over 1000 steder verden over.

Hørlyck Sko forhandler de skønne designs fra Chie Mihara

Hos Hørlyck Sko finder man et godt udvalg af sko, støvler, sandaler med og uden hæl fra Chie Mihara. De skønne designs kan pifte et hvert outfit op, men også bruges til det mere klassiske look. En ting man kan være helt sikker på når man vælger et produkt fra Chie Mihara er at komforten og pasformen er i top.

Du finder også nedsatte Chie Mihara varer fra tidligere sæsoner i vores outlet kategori

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side