KURV ( 0 )

Elia Maurizi

8816-griotten

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 2.850,00 DKK

Udsalgspris: 1.245,00 DKK

Elia Maurizi
8816 griotten bourdaux ruskinds støvler fra Elia Mauriz 8816 griotten vinrøde ankelstøvler i glat skind og nubuck fra Elia Mauriz 8816 griotten wine red ruskinds  og skind støvler fra Elia Mauriz 8816 griotten bourdaux suede dame støvler fra Elia Mauriz

Detaljer

Eksklusive nubuck damestøvler i smuk vinrød nuance fra Elia Maurizi - Model: 8816-griotten

Smukke ankelstøvler i flot kombineret skind, med glat skind på hæl og bagsiden af skaftet og suede på forsiden og snude. Modellen er enkel og klassisk med kort skaft, med lynlås på indersiden af skaftet. Lynlåsen er i groft look, med skind strop som lynlåshoved. 

Snuden er rundet og har fået en mørkere nuance, der giver et flot let slidt udtryk.  Bagpå skaftet ved hælen, er der samme farve nuance med detn lidt mørkere nuance. Sål og hæl er sort og grov, med en banket og ru overfalde. Bagpå skaftet øverst oppe, er der flad bred skind strop. Rigtig god ydersål, i skind, med god gummi forstærkning under forfoden.

Indvendig er støvlerne skind foerede i flot blødt naturfarvet skind. Samme model findes også i sort glat skind, der har et helt andet udtryk.

Utroligt smukke støvler i fantastisk farve, der vil passe smukt til enhver garderobe og alle look. Er fine til hverdag og arbejdsbrug, men kan også fint bruges til pænere, hvis man ønsker at give sit fest look et tvist, Fine støvler fr aElia Maurizi, med et elegant look, skønt blødt skind og god komfort.

  • Farve: griotten
  • Materiale: skind/ruskind
  • Foer: skind
  • Sål: skind m gummi
  • Skaft højde målt bagpå: 15 cm
  • Skaft omkreds målt ved øverste kant: 27 cm