KURV ( 0 )

Soul for Seal

hc1675-black

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

3.199,00 DKK
Soul for Seal
hc1675-black sælskindstøvler fra Soul for Seal hc1675-black sælskinds vinterstøvler fra Soul for Seal - HICE hc1675-black vinterstøvler fra Hice hc1675-black damestøvler certificeret sælskind fra Soul for Seal

Detaljer

Eksklusive sælskindstøvler long m/snøre fra Soul for Seal - Model: hc1675-black

Skønne støvler med mellem højt skaft i certificeret sælskind fra Grønland. Skindet er et fair trade produkt og importeret iflg EU reglen (EC) No. 1007/2009.

Modellen er fin og let smal men stadigvæk med god plads. Der er god rundet snude med stikning langs kanten og sakftet er åbent i begge sider, der gør det let at komme i og ud af støvlerne. Skaftet snæres sammen med snærebånd, der krydser henvoer foden og omkring skaftet. Det er let at justere skaftets vidde. På kanten af skaftet og åbningens sider er der lysegråt pels. Der er god sort gummisål, som ofte ses på en sneakers.

Indvendig er støvlerne foeret med lammeuld pels.  Bag på skaftet er der påsat sølvgråt tekstilbånd lodret, med diskret præet HICE logo.

Skønne vinterstøvler, der er smukke til hverdag og udendørsbrug. De giver god varme til kolde dage. Støvlerne er også fine til skiferien, når man skal til og fra pisterne, da de et lette lige at stikke i.

Samme model findes også i natur samt i med kort skaft i natur

  • Farve: sort
  • Materiale: sælskind
  • Foer: uld pels
  • Sål: gummi
  • Skaft højde målt bagpå: 22 cm