KURV ( 0 )

Soul for Seal

hc1675-natur

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

3.199,00 DKK
Soul for Seal
hc1675-natur dvinterstøvler med sneakersbund fra HICE hc1675-natur sælskindstøvler til damer fra Soul for Seal hc1675-natur sælskindstøvler fra HICE hc1675-natur sælskindstøvler med gummisål og pels kant fra Soul for Seal

Detaljer

Eksklusive sælskindstøvler long med snøre og pels kant fra HICE - Model: hc1675-natur

Flotte støvler med mellemhøjt skaft i det skønneste sælskind. Skindet er certificeret og importeret iflg. EU reglen no. (EC) No. 1007/2009. Der er god rundet snude og god robust sneakers gummisål, med godt rillet mønster, der giver godt hold på glatte flader. Langs snude og hæl er der stikning. SKaftet er åbent i begge sider og snres let sammen med snrebåndet, der krydser henover foden og omkring skaftet. Dette gr det let at få støvlerne af og på. Langs åbningens kant er der fint blødt naturfarvet pels. 

Indvendig er støvlerne foeret med lamme pels. Vær opmærksom på at sælskindet er naturligt farvet og derved kan være forskellige mønstre og varianter på støvlerne.

Utroligt lækre støvler, der holder føddere varme på kolde dage. De er skønne til vinter, på byturen eller turen i skoven. Eller brug dem på skiferien, til og fra pisterne, når fødderne trænger til et hvil.

Denne model findes i sort og i kort naturfarvet

  • Farve: natur
  • Materiale: sælskind
  • Foer: uld pels
  • Sål: gummi
  • Skaft højde målt bagpå: 22 cm