KURV ( 0 )

Hogl

0-183002-black

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

999,00 DKK
Hogl
0-183002-black damesko i sort suede med hæl fra Hogl 0-183002-black block heel pump i sort suede med hæl fra Hogl 0-183002-black pump med lav blok hæl  i sort ruskind med hæl fra Hogl 0-183002-black ballerinasko i sort nubuck med hæl fra Hogl

Detaljer

Klassiske og meget elegante dame sko fra Högl - Model: 0-183002-black

Skøn ballerinasko med lav flad blok hæl og god rundet snude. Skoen ahr god rundet udskæriong, der går tilpas højt opå på foeden, så tæerne er skjult. Materaielt er flot blødt sort suede og den lille robuste hæl, er betrukket is amme materiale, der giver et flot helhelds undtryk.

Indvendgi er skoene foeret med lyst glat skind, med fint ruskind ved hælen. Indersålen er ekstra blødt foeret og giver utroig god komfort. Ydersålen er let sort gummi, der giver godt hold på glatte flader og som er meget flexibelt og gør at skoene er skønne at gå i.

Du får her et par smukek og elegante sko, med utrolig god pasform og komfort. De er anvendelige til det hele, er gode til hverdag og jeans eller til festen, hvor man gerne vil kunne holde ud at have de samme sko på en hel aften.

  • Farve: sort
  • Materiale: ruskind
  • Foer: skind
  • Sål: gummi
  • Hæl: 3,5 cm