KURV ( 0 )

Högl

4-106774-black

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

1.099,00 DKK
Högl
4-106774-black lak pumps fra Högl 4-106774-black lak sko med pumphæl  fra Högl 4-106774-black dame sko i lak skind fra Högl 4-106774-black Højhælede sko fra Högl

Detaljer

Helt utroligt elegante og stilfulde lak stilletter fra Högl - Model: 4-106774-black

Smukke dame pumps med fin spidset snude og rundet udskæring, der går fint op og dækker det øverste af tæerne. Kanten ved udskæringen er med fine takkede rundinger, der giver et ultra elegant udtryk. 

Materialet er flot sort lak skind. Hælen er en slank stilethæl, der er betrukket i samme lakskind som resten af skoen er lavet i, dette giver smuk sammenhæng. Indvendig er skoene foeret med lyst glat skind og fint ruskind ved hælen. Indersålen er helt utrolig blødt og ekstra foeret. I indersålen finder man den karakteristiske røde Högl logo firkant og logo guld tryk. Ydersålen er let tynd sort gummi, der er meget flexibel.

Smukke og elegante sko, med fantastisk pasform og høj komfort. De er anvendelige til enhver lejlighed. fine ti hverdag og jeans, hvor de kan give dit dagligdags look et tvist. Eller brug dem til festen, hvor du altid vil følge dig veklædt med disse sko.

  • Farve: sort
  • Materiale: lak skind
  • Foer: skind
  • Sål: gummi
  • Hæl: 6,5 cm