KURV ( 0 )

Högl

4-101326-black

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

1.399,00 DKK
Högl
4-101326-black dame sneakers med glimmer  i skind fra Högl 4-101326-black dame snøresko med letvægts gummisål i skind fra Högl 4-101326-black dame sneaks med to lynlåse i skind fra Högl 4-101326-black dame gummisko i lazer cuttet skind og lak  fra Högl

Detaljer

Skønne designer sneakers fra Högl med fine detaljer - Model: 4-101326-black

Klassiske gummisko, med letvægts gummisål, der er lagdelt med bredt hvidt stykke og tyndt sort gummi, med godt mønster, der giver godt hold på glatte flader. Skoene har enkel rundet snude og er sammensat af flere forskellige materialer.

På snude og hæl er der sort lak skind. På forstykket og siderne er skindet med fine tynde lazer cuttede firkanter og små blanke prikker. Ved snørebånd og øverste kant, er der mat glat skind og på siderne og hæl er der lak skind i mørk grå som detalje. Som prikken over i'et er der forgyldt kant stykke på tværs af hælen, lige over sålkanten. 

Skoene lukkes og åbnes med to lynlåse foran og der er desuden snørebånd, så det er muligt at regulere skoenes bredde. Indersålen er ekstra blødt foret og giver dejlig komfort. Den er desuden let hævet under hælen, og giver foden et flot løft. Indvendig er skoene foeret med skind og indersålen er også skind, med den karakteristiske røde logo firkant og Hogl tryk. 

Skønne dame sneaks, der er perfekte til hverdag og giver dit outfit et ekstra tvist . De kan også fint bruges til pænere, da der er så mange smukke detaljer på skoene.

  • Farve: sort
  • Materiale: skind
  • Foer: skind
  • Sål: letvægts sål