KURV ( 0 )

KENDALL+KYLIE

 

KENDALL+KYLIE - et globalt livsstils brand

Her er brandet, der elskes af fashionistas og stil ikoner verden over. Oprindeligt blev de kendt fra TV reality serien The Kardashians, men har sidenhen vist sig at være dygtige designere, med god smag og fingeren på pulsen.

Kendall og Kylie startede med deres første kollektion i 2012. Deres design fanger uforudsigeligheden i nutidens unge. Stilen er ung, stilfuld og super trendy. Mange af deres designs har fine og cool detaljer i form af nitter, metal og lynlåse.

I deres designkarriere har de også i 2015 haft samarbejde med den engelske kæde TOP SHOP, hvor de lavede en California inspireret linje, ekslusivt for Topshop.

Hørlyck Sko har et bredt udvalg fra Kendall og Kylie

Kollektionerne spænder bredt, fra cool, støvler med metal detaljer, stilletter og højhælede sko og støvler henover sneakers og flade slip in sandaler. Ens for alle design, er dog en god komfort, ofte finder man indersålen er ekstra blødt foeret, med godt blødt indlæg.

Hos Hørlyck finder du alle stilarter, er du til de høje stiletter til fest, cool støvler med blokhæl eller sneaks, har vi et godt udvalg fra Kendall og Kylie. 

 

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side