KURV ( 0 )

Kendall+Kylie

fox-black

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.550,00 DKK

Udsalgspris: 1.085,00 DKK

Kendall+Kylie
fox-black chealsestøvler til damer fra Kendall+Kylie fox-black chealsestøvler med hæl til damer fra Kendall+Kylie fox-black dame ankelsestøvler fra Kendall+Kylie fox-black damestøvler med oval blokhæl til damer fra Kendall+Kylie

Detaljer

Elegante og stilfulde ankelstøvler i skind fra Kendall+Kylie - Model: fox-black

Smukke og anderledes chelsea støvler, med de karakteristiske elastik stykker i siderne. På disse skønne støvler er elastikken smal kileformet og går på skrå ned lag ssiderne. Snuden er spids og snittet på støvlerne er skulpturelt, med forstykke, der går højere op end slastikken i siderne og bagstykket på skaftet bagpå. Skaftet bagpå er også skåret, så det er lavere bagpå end forest. Bagpå skaftets øverste kant er der flad skind strop. 

Materialet er flot og fint glat skind med let blank overflade. Indvendig er støvlerne foeret med tyndt let kunst materiale og indersålen er dejlig blødt foeret og giver god komfort. Ydersålen er let kunst materiale med fine riller under forfoden.

Støvlerne hæl er smuk oval skåret, så den fra siden synes bred og bagfra er smal som en almindelig hæl.

Du får her et par helt utroligt smukke og elegantre damestøvler med fint klassisk snit med et tvist. De er flotte til såvel hverdag, som fest.

  • Farve: sort
  • Materiale: skind
  • Foer: kunst
  • Sål: kunst
  • Hæl: 7,5 cm