KURV ( 0 )

Nature

anna-suede-navy

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 1.000,00 DKK

Udsalgspris: 699,00 DKK

Nature
anna suede navy marine blå ruskinds snøresko til damer fra Nature footwer Anna suede navy mørkeblå ruskinds dame sneakers med fodofrmet facon fra Nature Footwear

Detaljer

High Fashion Dame sneakers fra Nature Footwear - Model: Anna Suede Navy

Fantastiske snøre sko til kvinder fra Danske Nature. Skoene er en opdateret version af den klassiske fodformede model, som vi kender fra år tilbage. Der er god rummelig snude, der dog ikke virker alt for bred. Grov stikning langs snudens kant, i lys nuance, der giver flot kontrast til det mørkeblå nubuck skind. Der er snørebånd lavet ud af genbrugs materiale, helt præcist gamle plastik flasker.

Sålen er i Bio Cloud, hvilket også er genbrugsmateriale. Den fine rustikke sål, er meget flexibel og dejlig blød og giver fantastisk god komfort. Den hvide nuance på sålen, brydes af fine små sorte nistre, der gør at sålen ikke ser slidt og beskidt ud ved brug.

Materialet er blødt marine blåt ruskind. Indvendig er skoene foeret med fint ruskind og indersålen er ekstra blød med god foering under hælen. Sort hvidt Nature logo mørke på pløsen.

Skønne sko, med god pasform og høj komfort. som dine fødder vil elske dig for.

  • Farve: navy
  • Foer: ruskind
  • Materiale. ruskind
  • Sål: Bio Cloud
  • Str: lidt lille i størrelsen