KURV ( 0 )

Repetto

Smukt elegant design med høj komfort - Repetto sko og sandaler

Hos Hørlyck sko finder man et bredt udvalg af de smukke sko, støvler, sandler, samt ballerina sko fra Repetto. Det franske skomærke Repetto blev etableret i 1947 af Rose Repetto og var oprindeligt en ballet sko. Skoen blev til med rådgivning af hendes søn Roland Petit. Siden da har Reptto udviklet sig og er idag et internationalt firma, hvis fodtøj sælges verden over.

I 1956 blev den ikoniske Repetto ballerina model: Cendrillion skabt på forespørgsel fra Brigitte Bardot. Denne model er stadig at finde i kollektionerne der sælges idag.

Repetto går ikke på kompromis med den gode pasform

Skoene er altid smukt designet, i lækre materialer og med et feminint touch. Repetto er til kvinden der ønsker smukt design, men stadigvæk ønsker fodtøj man kan have på time efter time. Da skoene oprindeligt er dansesko er de også designet til at man kan holde ud at have dem på og gå i dem.

Hos Hørlyck har vi såvel de flade sko og sandaler, modeller med lav hæl og selvfrølgelig også med høj hæl. Mange af modellerne fra repetto er perfekte til fest eller festlige lejligheder og er også meget solgt til brude.

Finder du ikke hvad du søger her, kan det være der er Repetto i vores outlet kategori

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side