KURV ( 0 )

Woly

Detaljer

combi-care with rose oil fra Woly

Imprægnering i høj kvalitet fra Woly. Imprægneringen er velegnet til alle typer skind og læder, syntetiske materialer og tekstiler i alle farver. Viker effektiv mod snavs og fugt. De naturlige olier og voks giver materialet pleje og næring og genopfrisker farven. 

Husk dog altid at lade sko og støvler tørre langsomt ved stue temperatur evt med avispapir indvendigt. Stil dem aldrig på radiator eller i tørre skab, da det kan give fugt pletter og udtørre skindet

Sørg for at skoen er rengjort før spray påføres. Vi anbefaler at man altid giver sine sko og støvler imprægnering før de tages i brug første gang. 

  • Indeholder: 250 ml aerosol (spray) 
  • Anvendelse: Velegnet til sko og støvler i forskellige farver og materialer, til kombination af glatte, matte, bløde, ruskind og patent læder og nubuck læder. Også velegnet til syntetiske materialer .
  • Vejledning til brug: omryst dåsen før brug og spray i en afstand af 20 cm fra skoen. Poler straks lak og brush læder. Gat læder skal tørre inden det poleres. Ruskind og nubuck tørre og børstes efter med en ruskindsbørste eller svamp
  • Note: vær opmærksom på at beholderen er under tryk og skal beskyttes mod direkte sollys og må ikke udsættes for temperaturer over 50 grader celcius. Sprøjt ikke mod åben ild og forsøg ikke at åbne veholderen med vold. Selv tømte beholdere må ikke brændes. Anvendes i det fri eller på steder med god ventilation.