KURV ( 0 )

Yvonne Koné

block-heel-boot-olive

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.800,00 DKK

Udsalgspris: 2.659,00 DKK

Yvonne Koné
block heel boot olive ruskinds ankelstøvler fra Yvonne Koné block heel boot olive damestøvler i suede med kort skaft  fra Yvonne Koné block heel boot olive nubuck ankelstøvler fra Yvonne Koné block heel boot olive ankelstøvler med blok hæl fra Yvonne Koné

Detaljer

Elegante dame støvler i nubuck fra Yvonne Koné - Model: block-heel-boot-olive

Smukke ankelstøver i fantastisk snit, med let rundet snude og et smalt look, det giver støvlerne et elegant udtryk. Materialet er let opkradset blødt ruskind i flot oliven nuance. Der er god block hæl med moderat højde, der gør støvlerne meget anvendelige og som man kan holde ud at gå i hele dagen. Hælen er betrukket i samme ruskind som støvlerne er lavet i. 

På indersiden af det korte skaft er der grov lynlås, med lille ruskindstrop. Ved øverste skafte kant bagpå er der den karakteristiske Yvonne Koné skind flap. Indvendig er støvlerne foeret med glat sort skind og åndbar skind indersål. Ydersål er ligeledes i skind.

Utroligt smukke støvler, der kan bruges til det hele. Er gode til hverdag, men lige så fine til fest, man vil altid føle sig velklædt med disse skønne støvler fra Yvonne Koné.

  • Farve: olive
  • Materiale: ruskind
  • Foer: skind
  • Sål: skind
  • Hæl: 5 cm