KURV ( 0 )

Yvonne Koné

block-heel-boot-black

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.800,00 DKK

Udsalgspris: 2.659,00 DKK

Yvonne Koné
block-heel-boot-black ankelstøvler i suede fra Yvonne Kone block-heel-boot-black ankelstøvler i sort ruskind  fra Yvonne Kone

Detaljer

Eksklusive damestøvler i flot suede kvalitet  fra Yvonne Koné - Model: block-heel-boot-black

Smukke ankelstøver i fantastisk snit, støvlerne har let rundet snude og et smalt look, det giver støvlerne et elegant udtryk, uden at være for smalle.  Materialet er let opkradset blødt ruskind i flot dysort farve. Der er god robust block hæl med moderat højde, der gør støvlerne meget anvendelige og som man kan holde ud at gå i hele dagen. Hælen er betrukket i samme nubuck som støvlerne er lavet i. 

På indersiden af det korte skaft er der grov lynlås, med lille ruskindstrop. Ved øverste skafte kant bagpå er der den karakteristiske Yvonne Koné skind flap. Indvendig er støvlerne foeret med glat sort skind og åndbar skind indersål. Ydersål er ligeledes i skind.

Fantastisk smukke støvler, med rigtig god pasform, der kan bruges til det hele. Er gode til hverdag, men lige så fine til fest, man vil altid føle sig velklædt  og elegant med disse skønne støvler fra Yvonne Koné.

  • Farve: black
  • Materiale: ruskind
  • Foer: skind
  • Sål: skind
  • Hæl: 5 cm