KURV ( 0 )

Högl

4-100316-black

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 1.499,00 DKK

Udsalgspris: 1.049,00 DKK

Högl
4-100316-black sneakers med glimmer, swarovski sten og sikkerhedsnål fra Högl 4-100316-black dame sneakers i velour med swarowski sten og sikkerhedsnål fra Högl 4-100316-black dame sneaks med swarovski sten og sikkerhedsnål fra Högl 4-100316-black dame gummisko med satin snørebpndfra Högl

Detaljer

Utroligt smukke dame sneakers i velour med skønne detaljer fra Högl - Model: 4-100316-black

Flotte dame sneaks med klassisk hvid gummisko sål, med let rillet mønster. skoene her fin rundet snude og satinbånd som snørebånd.

Materialet er blødt dybsort velour, med kanter i sort lak skind og lak skind på det øverste af hælstykket. Hullerne ved snørebånd er med små blanke guld forgyldte ringe og på snørebånds enderne er der mat guld metal. 

På ydersiden af skoen er der stor appliaktion med vindrødt velour hjerte, med swarovski sten langs kanten, et snørklet h i sølvglimmer og en over demensioneret sikkerhedsnål. En skøn detalje til en ellers klassisk sko. Foran på den bløde velour pløs er der stort blankt forgyldt firkantet logo mærke.

Indvendig er skoene foeret med skind i smuk bronze nuance. Indersålen har den karakteristiske røde Hogl firkant og trykt logo. Indersålen er dejlig blødt foret og giver god komfort. Ydersåle er dejlig blød og flexibel, hviket giver rigtig god komfort.

Virkelig fine sko, der er anvendelige til såvel hverdag som pænere. Du får her et par skønne sko, med god pasform, høj komfort og design med et tvist.

  • Farve: sort
  • Materiale: velour
  • Foer: skind
  • Sål: gummi
  • Detalje: ægte swarovski sten