KURV ( 0 )

Högl

5-104602-black

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.150,00 DKK

Udsalgspris: 805,00 DKK

Högl
5-104602-black slingback ruskinds sko fra Högl 5-104602-black slingback ruskinds dame sko fra Högl 5-104602-black slingback damesko i sort suede med blokhæl  fra Högl 5-104602-black ruskinds pumps sko fra Högl

Detaljer

Elegante og klassiske sling back sko fra Högl - Model: 5-104602-black

Helt enkel ruskind sko, med lille blokhæl og let spidset snude. Der er fin rundet udskæring og rem omkring hælen. Remmen lukkes og justeres med lille forgyldt metal spænde. Baged spændet er der lille stykke elastik der giver perfekt pasform og hold på skoen. 

Materialet er flot dybsort suede, hælen er betrukket i samme materiale som skoen er lavet i og det samme gælder skanten på indersålen. Indvendig er skoene foeret med lyst galt skind og indersålen er ekstra blødt foeret for optimal komfort.

Der er elegant Högl logo i guld tryk i indersålen ig den velkendte røde logo firkant. Ydersålen er let sort glat gummi, med rigtig god flexibilitet.

Du gfår her et par helt utroligt smukke og fine sko, der kan bruges til alle lejligheder. De er fine til fest elelr pænere brug, men også perfekte til jeans eller en sommer kjole- Komforten er i højsæde og pasformen god, som vi kender fra Hogl.

  • Farve: sort
  • Materiale: ruskind
  • Foer: skind
  • Sål: gummi
  • Hæl: 5 cm