KURV ( 0 )

Högl

5-103522-lightgrey

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.150,00 DKK

Udsalgspris: 805,00 DKK

Högl
5-103522-lighgrey pump med forgyldt bissel fra Högl 5-103522-lighgrey nubuck dame slip in sko fra Högl 5-103522-lighgrey slip on sko i suede med bissel og blokhæl fra Högl 5-103522-lighgrey ruskinds damesko med frynser fra Högl

Detaljer

Elegante lyse ruskindssko med bissel og blokhæl fra Högl - Model: 5-103522-lightgrey

Smukke klassikere fra Hogl. Let og smuk, ruskinds slip on loafer, med rundet snude, lav blokhæl og flot stort forgyldt bissel henover de flade frynser. Modellen har et slankt udtryk, uden på nogen måde at være smal. 

Materialet er flaot let opkradset, blødt suede. Indvendig er skoene foerede med lyst glat skind og fint ruskind ved hælen. Indersålen er ekstra blødt foeret og giver fantastisk god komfort. Der er guld Högl logo tryk og den karateristiske røde logo firkant.

Ydersålen er let blød gummi, med fine riller, der giver godt hold på glatte flader. Ydersålen er meget flexibel og blød, der gør at skoene er fantastiske at have på. 

Meget smukke og elegante sko, med et feminit forårsudtryk. De har fantastisk god pasform og den høje komfort vi kender fra Högl. Er perfekte at bruge med jeans, inde som ude også fine til lit pænere brug, til en sommerfest eller blot hverdag. 

Du får her en sko, der er skøn at ahve på og som passer til en hver lejlighed

Samme model findes og i sort, med et helt andet udtryk.

  • Farve: lightgrey
  • Materiale: ruskind
  • Foer: skind
  • Sål: gummi
  • Hæl: 3,5 cm