KURV ( 0 )

Hørlyck Sko | Shop Online på Hoerlycksko.dk

 

Om Hørlyck

Hos Hørlyck finder du Århus’ største udvalg af eftertragtede sko, sandaler og støvler. Ydermere er vores sortiment krydret med nøje udvalgte tasker, tørklæder og designer tøj. Du finder brands fra såvel ind- som udland. Fra tid til anden vil du også kunne finde få modeller til børn, så lillepigen har mulighed for at matche mor……

Hos Hørlyck sko sætter vi en ære i at sammensætte et bredt udvalg fra klassikere til sæsonens must haves, dog altid med design og høj kvalitet for øje.

Vores intention er ganske enkelt at dække alle kvinders behov og realisere drømmen om lækkert fodtøj og tilbehør. Vi arbejder hele tiden på at være tidssvarende og finder løbende nye brands og designere på messer i udlandet bl.a. Milano.

Hørlyck så første gang dagens lys i et baglokale til en tøjbutik i Risskov, men efter kort tid flyttede butikken ind til Århus midtby i 1997. Siden er vi flyttet i større og lysere lokaler med mulighed for at præsentere vores udvalg lagt bedre og give kunderne en bedre købs oplevelse. Vi har stadigvæk vores fysiske butik i Vestergade 8, Århus.

Efteråret 2013 kunne byde velkommen til vores webshop, så kunder landet over kan få glæde af at handle hos os.

Vi hører gerne fra jer vedr. ris og ros på webshop@hørlycksko.dk og håber at kunne give alle en god oplevelse og  den bedste service