KURV ( 0 )

FLAD

FRA SØNDAG D. 1. JULI FRATRÆKKES 20% YDERLIGERE ALLE UDSALGSVARER.

RABATTEN FRATRÆKKES I INDKØBSKURVEN

VI LAVER NY WEBSHOP OG LUKKER MIDLERTIDIGT SHOPPEN.

SIDSTE DAG HVOR DU KAN SHOPPE ONLINE ER TORSDAG 5. JULI.

NY SHOP ÅBNER 1. AUGUST


 

Damesandaler - Flade sandaler til sommer og sol

Hos Hørlyck sko finder man de skønneste sandaler, til enhver lejlighed vi har et bredt udvalg af flade modeller, de helt afslappede klipklapper, de klassiske, de mere festlige, til byturen eller blot helt enkle sommersandaler til stranden.

Vi Elsker sommer og sandaler, her får man lov til at lave lidt mere sjov og lege med farverne. Flade sandaler er et must have i enhver garderobe. Selvom det er skønt at have sko på med hæle, kan man ikke undvære de flade sommersko, der er lige til at stikke i. Sandaler er mange ting, det kan være tåremssandaler, skønne komfortable flade sko med fodseng og dejlig blød indersål, flade platisk klipklapper eller tøfler. Praktiske falde sko, med gode remme, der holder foden fast og som er dejlige at have på når man skal gå lange ture eller er på storby ferie. Husk praktiske sko, behøver ikke være kedelige. 

Flade sandaler til kvinder kan også være flotte til fest brug. Materialet kan være eksklusivt og elegant skind, måske med lak overflade eller smuk stuktur. Der kan være smukke dekorationer af nitter og similisten og endda også swarowski sten. 

Sommersandaler til alle typer kvinder

Er man mere til sko go sandaler med høj hæl så se vores store udvalg her Flade sandaler, kan dog sagtens ahve plateausåler, hvilket giver en lidt hjde, men stadigvæk uden at man føler at man går rundt med højhælede sko. 

Det er skønt at stikke fødderne i åbne sko og sandaler på en varm sommerdag. Sandaler er også fine til arbejdsbrug og kan let bruges med en tynd strømpe i hvis man ønsker dette. 

 Find dine nye designer sandaler her på vores webshop, her er flade sandaler til enhver lejlighed.

Spar penge - Kig ind og gør et kup i vores outlet, der har mange fine sandaler fra tidligere sæsoner, til nedsat pris. Se udvalget her