KURV ( 0 )

Sko

Eksklusive Designer Damesko 

Hos Hørlyck sko finder man et bredt og varieret udvalg af sko. Der vil være sko for enhver smag og til enhver lejlighed. Vi sætter en ære i at kunne finde de rigtige sko, i smukt design, god kvalitet og høj komfort. Vi elsker sko. lige som alle andre kvinder og der skal forskellige sko til forskellige outfits, sko er med til at fuldende udtrykket og kan ændre et hvert look, på en enkel måde. 

Man kan aldrig få for mange sko

Vores sortiment skifter fra sæson til sæson, så man altid finder sko til årstiden vi befinder os i. Om vinteren vil det være lidt tungere og varmere modeller, nogle med foer og nogle med vandtæt membran eller hvor skindet er behandlet på speciel måde, så skoene er water proff eller water resistant. Om sommeren kan det være de mere lette modeller  og modeller der tangere over mod mere sandal lignende sko.

Festskoene kan man heller ikke undvære og her er mulighederne også mange. Det kan være sko med lav hæl, uden hæl eller den lille ballarina, som man kan holde ud at have på hele dagen. Det kan være de smukke