KURV ( 0 )

STØVLER

Eksklusive Designer Støvler til damer

Hos Hørlyck Sko elsker vi sko og støvler, men hvem gør ikke det. Støvler er ikke længere kun noget der bruges om vinteren, men er blevet en del af vores garderobe året rundt. Vi bruger støvler til alle lejligheder og et enkelt par, kan ikke dække vores behov. 


Hos Hoerlycksko.dk har vi et meget stort udvalg af støvler til enhver lejlighed og alle sæsoner. Til sommer og forårs brug, har vi lette kvaliteter og tyndere såler, både korte ankelstøvler, lange støvler og støvletter. Nogle gange vil der være mere sommer modeller, med hul mønster, remme eller peeptoe. Støvler er smukke at bruge om sommeren med bare ben. 

Om vinteren er det dejligt at hoppe i de varme vinterstøvler, der kan holde fødderne varme. Om det er de lange eller korte er en smags sag, men dejligt er det med lunt foer, måske endda  ægte lammeuld eller pels. Vi har også et godt udvalg, af vandtætte støvler, enten med membran eller hvor skindet er behandlet på særlig måde, så det  enten bliver water proff eller water resistant. På de gode vinterstøvler er der også ofte tykke og varme isolerende såler.

Smukt og elegant er det også at bruge støvler til fest. Om det er de flade støvler eller med lav pump hæl eller stilet hæl afhænger helt af lejligheden. Materialet der er brugt på den enkelte model har også meget at sige. Det er flot at dresse fest looket op med smaukek lak støvler eler brug over knee støvlerne til den "lille  sorte"

Hørlyck forhandler damestøvler i eksklusivt design

Støvler kan bruges året rundt og hos Hørlyck sko har vi et bredt udvalg af alle slags støvler. Kig ind på vores butik i Vestergade i Aarhus eller se dig omkring her på webshoppen, lad dig inspirere og har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os, pr mail. Vi gør vores bedste for at besvare mails indenfor 24 timer på hverdage.

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side