KURV ( 0 )

KORT

Korte Støvler til Damer - Stort udvalg af eksklusive designer støvler

Støvler kan bruges til alle lejligheder og korte støvler og støvletter er lige så anvendelige som sko og kan være med til at give dit look et tvist og et elegant strejf. Der findes uendeligt mange forskellige modeller og om man er til flade støvler, støvler med lille pump hæl, støvletter, støvler med robust flad hæl eller stilet hæl er en smags sag. Støvler med kort skaft er ofte gode til indendørsbrug, da de ikke bliver lige så varme at have på som støvler med langt skaft eller over knee støvler.

Støvlen er blevet en uundværlig del af vores garderobe og vi har ofte flere forskellige slags at vælge mellem. Der er de kortskaftede støvler til fest brug, i lettere materialer og ofte med en tynd skind sål og hæl. Smukke ankelstøvler i ruskind, lak eller fint glat og måske blankt skind.

Varme vinterstøvler med godt varmt foer og kort skaft er også skønne. Med kort skaft er det ikke en nødvendighed at omkredsen er nøjagtig den samme på skaftet som på dit ben, for at den sidder pænt og passer. Støvler med kort skaft er flotte til bukser både med smalle ben eller med vidde. Er også fine at bruge til nederdel eller kjole, det er kun fantasien der sætter grænser.

Det er ikke kun skaftet der er med til at give støvlen et særligt udtryk også hælen og sålen har stor betydning for looket. Robust, flad eller kraftige hæle ses typisk på hverdags stølver eller mere praktiske modeller. Er man mere til fest er det flot at få lidt hæl på, ikke nædvendigvis en høj hæl, selv en lille pump hæl eller kilehæl, kan give støvlerne et mere let og elegant og festligt look.

Hørlyck Sko har et meget bredt udvalg af støvler med kort skaft

Hos os er du sikker på at kunne finde et par støvler med kort skaft til hverdag og fest. Kom ind i vores butik i Vestergade i Aarhus eller se dig omkring her på hjemmesiden. Vi står klar til at hælpe dig hvis du har spørgsmål. Kontakt os pr mail og vi forsøger at vende tilabge indenfor 24 timer på hverdage.