KURV ( 0 )

Udsalg | Støvler

Stort udsalg på lækre designer støvler - Shop Online

Hos Hørlyck Sko har vi meget stort udvalg af eksklusive designer støvler og der vil være noget for enhver samg. Nu er det store vinterudsalg skudt igang og vi har nedsat sæsonens højaktuelle støvler med op til 50%.

Der er et kæmpe udvalg af damestøvler på udsalg og rigtig mange penge at spare. Der er støvler med hæl, gode robuste hæle eller lette og fine hæle, til mere festlig brug. Der er selvfølgelig også et udvalg af støvler med høj hæl og stilethæl. Er du mere typen der er til helt falde støvler, finder du også det i vores udvalg på udsalg.

Støvlerne findes også med skafter i forskellige højder, både over knee, der ofte er bløde og kan foldes ned, hvilket giver flere anvendelses muligheder. Støvler med langt skaft eller kortere skaft, både de helt korte, der nærmest får støvlerne til at synes som sko eller ankelstøvler, både slip in eller med lynlås eller snøre. 

Søger man mere praktiske hverdags støvler er der også et godt udvalg af robuste varme vinterstøvler. Nogel med dejlig blødt pelsfoer, vandtætte foer eller skind der er special behandlet, så de også er water proff eller water resistant. Ofte har vores foerede støvler gode robuste såler, med kraftigt mønser, hvilket gør dem skridsikre og gode til glatte underlag.

Stort set alle vores vinterstøvler på udsalg er i skind og læder kvaliteter, nogle få er kombienret med kunst skind eller nylon. Husk altid at give skind og læder produkter imprægnering, for at holde dem smukke og give dem længere holdbarhed. 

Finder du ikke hvad du søger her i vores udsalgs støvler, kan det være du kan blive fristet i vores outlet

Vi står kalr tila thjælpe dig hvis du har spørgsmål, er i tvivl om størrelser og pasform, pele af dine støvler eller andet. Kontakt os pr mail og vi vil gøres vores bedste for at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side