KURV ( 0 )

Udsalg | Tøj og Tilbehør

Udsalg på eksklsuivt tøj og tilbehør

Nu er det store vinterudsalg igang, med eksklusivt designer tøj og lækkert tilbehør. Der vil være rigtig mange penge at spare. Hos Hørlyck Sko har vi et mindre eksklusivt udvalg af tøj, som vi udvælger med omhu. Der vil være smukke silke produkter fra Kokoon, fine blonder, og sjove unikke t-s. Udvalget varierer fra sæson til sæson og ofte, vil der være mere ukendte brands og up comming designere. 

Der er også udsalg på lækkert tilbehør, tasker og accessories til damer. Der vil være nedsatte priser på huser, tørklæder, halstørklæder, punge, tasker og meget andet. Der vil være besparelser op til 50%. Finder du ikke lige hvad du søger i vores udsalgs kategori, kan det være der er noget der frister i vores outlet kategori, der har varer fra tidligere sæsoner og besparelser helt op til 70%. Være opmærksom på at varer i vores outlet kategori som udgangspunkt ikke kan købes i vores butik i Vestergade, men kun online her på webshoppen.

Har du spørgsmål til produkter, levering eller andet er du meget velkommen til at kontakte os pr mail  og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vi forsøger at besvare mails indenfor 24 timer på hverdage.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side